Expertisedag voor logopedisten

vrijdag 22 maart
van 09:15 tot 16:30 uur - ReeHorst, Ede

Kennis en kunde uit diverse specialistische vakgebieden worden gerelateerd aan het logopedisch vakgebied.

Meer specialistische medische kennis van aandoeningen voor herkenning en aanpassing in de dagelijkse praktijk.  

Als logopedist word je dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexe, medische achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is. Ontmoet op deze eerste ‘Expertisedag voor Logopedisten’ experts die niet alleen deskundig zijn, maar ook inspirerend kunnen vertellen. In een interactieve setting.

De experts zijn o.a. een kinderarts, een neuropsycholoog, een KNO-arts en andere professionals. Ze hebben een praktisch verhaal dat aansluit op jouw rol als logopedist. Ook wijzen ze je de weg naar de juiste samenwerkingspartners en geven je handvatten om mee terug te nemen naar de dagelijkse praktijk.

Op deze Expertisedag gaat het over onder andere hersenfuncties en taalontwikkeling; DCD en aangeboren afwijkingen. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe kun je deze toepassen in de praktijk?

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een rugzak vol met medische kennis over aandoeningen waar je altijd graag meer specialistische kennis over had willen hebben. Daarom mag je deze dag niet missen, laat je inspireren!

Website organisator: www.scem.nl