NVLF Zomertoer

donderdag 3 oktober
van 18:00 tot 21:00 uur - Hogeschool Windesheim Flevoland, Almere

Deze zomer toert de NVLF met de hogescholen langs de twaalf provincies. Deze twaalf bijeenkomsten, voorheen: districtsbijeenkomsten, staan in het teken van logopedie en de toekomst, netwerken en een training efficiënt werken: ‘fluitend naar je werk en fluitend weer terug’.

De NVLF heeft samen met de hogescholen met logopedieopleidingen een programma samengesteld om kennis te bundelen en samen naar de toekomst van het vakgebied te kijken. Wat zijn kansen en uitdagingen? Bij de cursus ‘Fluitend naar je werk. En fluitend weer naar huis’ worden de uitdagingen die nu spelen aangepakt. Steeds meer prikkels, administratieve lasten en hogere klantverwachtingen: hoe blijf je efficiënt werken met de grote effectiviteitsuitdagingen van deze tijd?
Tijdens de zomertoer worden de vragen beantwoord.

Voor wie?
Alle logopedisten die meer willen leren over de toekomst van ons vakgebied, willen netwerken in eigen regio, in gesprek willen komen met de NVLF (bestuur en bureau) of leren met meer plezier te werk gaan, zijn van harte welkom! De zomertoerbijeenkomsten zijn gratis bij te wonen voor leden van de NVLF en derde- en vierdejaarsstudenten.

Hoe ziet het programma eruit?
Het programma ziet er voor alle twaalf de bijeenkomsten hetzelfde uit. Om 18:00 uur wordt de avond geopend en om 21:00 uur sluiten we af. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

18:00 – 18:30: start programma: ontvangst en ontmoeten
18:30 – 20:00: NVLF en de hogescholen: Logopedie en de toekomst
20:00 – 21:00: cursus tijdwinst: Fluitend op je werk. En fluitend weer naar huis.

Website organisator: www.nvlf.nl/zomertoer